Nyheter

2021.10.15

GOLDSTAR G3 – ÄNTLIGEN PÅ VÄGARNA


NY GENERATION – SOM GÖR INTRYCK. 

Det är med stolthet vi meddelar att vårt flaggskepp Goldstar G3 äntligen hittat ut på vägarna. Genom en kombination av smart design och innovativa lösningar har den nya generationen av vår klassiska dumperkorg på kort tid gjort stort intryck.

NY DESIGN ÖKAR LÖNSAMHETEN.

Nya Goldstar G3 är designad för att öka lönsamheten och minska miljöpåverkan. Den nya designen innebär en minskad vikt och en starkare konstruktion, vilket innebär högre nyttolaster och färre transporter än tidigare – något som uppskattas av flera av våra kunder.

”En väldigt bra produkt – gedigen, lätt och fungerar bra. Jag är nöjd!”

Einar Andersson på Andersson & söner Åkeri AB

NYA MÖJLIGHETER.

Goldstar G3 är utvecklad för att passa olika verksamheter och behov. Vi erbjuder två olika tippcylindrar, tre olika spridarluckor och flera olika tillval så att du kan skräddarsy ditt ekipage efter just dina behov. Dessutom finns Goldstar G3 givetvis som påbyggnad för både lastbil och släp.

Ta steget in i nästa generation och upptäck skillnaden du också!

 

2021.05.03

GOLDSTAR G3 – TREDJE GENERATIONENS ARBETSHÄST

FÖRÄNDRINGSARBETE MED GODA RESULTAT.

Ett långt förändringsarbete med bland annat ny ledning och uppstarten av vår nya anläggning i Jelcz börjar bära frukt. Därför kan vi nu börja berätta lite mer om vår storsäljare Goldstar, som i och med generation 3 får en helt ny konstruktion och design.

SMIDIGARE. SNYGGARE.

Med uppdatering i både golv, sidor, framstammen, bakändan och hjälpramen har vi minskat vikten på Goldstar G3 med över 150 kilo, vilket både ger ökad lönsamhet och mindre miljöavtryck. Dessutom är korgen uppdaterad med ny, snyggare design.

PRECIS SOM DU VILL HA DET.

Vår nya robotsvetslinje och lackeringsverkstad i Polen klarar alla kulörer, även metalliclacker, och vi kan dessutom lacka komponenterna. Givetvis hjälper vi dig att skräddarsy din Goldstar G3, hela vägen från storlek och godstjocklekar till utrustning och lackprogram, så att du får ett ekipage helt anpassat efter dig och din vardag.

2021.03.31

Två fabriker. Många nyheter.

Med tillverkning i både Knivsta och Jelcz-Laskowice har vi möjlighet att göra mer komplexa konstruktioner och måleriarbeten och samtidigt leverera snabbare. Det passar utmärkt, eftersom vi kommer att lansera ett antal nyheter under 2021.

Mer flexibilitet. Ökad styrka. Och mindre vikt.

Våra nya produkter är utvecklade för att göra din vardag ännu enklare. Smarta lösningar gör att de är mer flexibla än någonsin, medan avancerade beräkningar och uppdaterad design möjliggör perfekt balans av styrka och vikt. Resultat är viktminskningar på upp till 150 kilo beroende på utförande.

Lastar mer. Så att du kan arbeta effektivare.

Lägre vikt innebär inte bara bränslebesparingar – med högre nyttolast kan du frakta mer per körning och maximera lönsamheten.

Vi på Sörling är otroligt stolta över nästa generation produkter och ser fram emot att berätta mer i detalj om dem snart!

2021.02.26

Sörling växlar upp.

Genom vår nya toppmoderna fabrik i Jelcz-Laskowice kan vi på Sörling erbjuda högre kvalitet och snabbare leveranser, både från Sverige och Polen. Den nya robotsvetslinjen möjliggör skräddarsydda lösningar med högsta precision, medan det fullutrustade måleriet innebär att vi kan erbjuda lackering i alla kulörer på detaljnivå.

Dubbel styrka.

Med produktion, montering och leverans i både Knivsta och Jelcz-Laskowice har vi kapacitet att leverera det du behöver, när du behöver det.


Precisionsverktyg för tunga jobb.

Oavsett vilken utmaning du står inför kan vi anpassa våra produkter så de blir precis rätt. Genom att balansera allt från materialval, tjocklek, hydraulsystem, axlar och hjul säkerställer vi att du alltid har rätt lösning för just ditt uppdrag. Vårt ständiga utvecklingsarbete genom avancerade FEM-beräkningar, optimering av konstruktion och moderna materialval innebär att Sörling alltid ligger i framkant.

Vad du behöver.

Sörling är den enda nordiska leverantören för kompletta bil och släpfordonskombinationer. Det innebär att vi förstår din vardag, vad den kräver och vilka utmaningar du möter. Oavsett om du vill skapa ett helt ekipage eller behöver en ny dumperkorg hjälper vi dig att ta fram rätt lösning, anpassad efter dina behov.